Nye medlemmer blir ikke streikebrytere!

Publisert: 
16.2.2024
Foto: 

Perioden foran et lønnsoppgjør må vi bruke til å rekruttere medlemmer. Fellesforbundet avd 600 Bygningsarbeidernes fagforening har laget løpesedler som kan spres blant de uorganiserte.

Nå, i oppkjøringa til lønnsoppgjøret, har vi en gylden sjanse til å organisere flere medlemmer. Jo flere vi er, jo sterkere står vi i forhandlingene. Dessuten vil ikke organiserte medlemmer kunne opptre som streikebrytere.

Reglene for konfliktstøtte er slik at man må ha vært medlem i to uker for å være berettiget til støtte. Har man vært medlem før, må man gjeninntre 12 uker før eventuell konflikt. De som ikke er medlemmer er ikke berettiget til hverken konfliktstøtte eller dagpenger fra NAV i tilfelle permittering. DEN ENESTE MÅTEN Å FÅ PENGER PÅ UNDER EN KONFLIKT ER ALTSÅ Å ORGANISERE SEG!

Konfliktstøtten fra Fellesforbundet er på 6000,- kr per uke. Bygningsarbeidernes fagforening gir 1800,- kr i tillegg fra sitt eget kampfond,

Her snakker vi altså om en gullkanta medlemsfordel!

Foreningen har laget løpesedler som handler om dette, og som kan spres til de uorganiserte. Løpesedlene er laget på norsk, polsk og engelsk og dere kan få dem ved henvendelse til foreningen. De finnes også som pdf i linkene under.

Les flere nyheter