Gunnar fikk aktivitetsprisen!

Publisert: 
20.12.2023
Foto: 
Petter Vellesen

Gunnar Holthe fra Assemblin vant Bygningsarbeidernes fagforenings aktivitetspris. Foreningens leder, Harald Braathen, kunne overrekke ham premien under en enkel seremoni på byggeplassen Gregers Kvartal på Løren.

Fellesforbundet avd 600 Bygningsarbeidernes fagforening har hatt en høy aktivitet i 2024. Over 400 av foreningens medlemmer deltok i en eller annen aktivitet i foreningens regi i løpet av året, det være seg akkordkurs, basforum, kvinne- eller ungdomsgruppe og 1. mai, 8. mars og Prideparaden for å nevne noe. Foreningens styre setter stor pris på en så stor aktivitet og vil gjerne påskjønne de som deltar. Derfor har foreningen innstiftet en aktivitetspris, som trekkes blant alle aktivistene. Håpet er at denne prisen også vil spore an til enda større deltakelse neste år.

I år var det Gunnar Holthe, rørlegger fra Assemblin, som vant hovedpremien, et gavekort på 5000 kr. Hans aktivitet var deltagelse i valgkomiteen. Som sagt trekkes premien blant alle deltakerne, og det er ingen rangering av aktiviteten, men Gunnar er en av foreningens trauste medlemmer som alltid bidrar. Han har allerede oppnådd æresmedlemskap og har vært en del av grunnfjellet i foreningen. Som rørleggerbas har han brukt akkordsystemet flittig og har også dratt sin del av lasset med verv i både klubb og fagforening.

Det ble også trukket ut fem «trøstepremier» fra Fellesforbundets profilbutikk. De heldige er:

Raphael Dupire, Caverion, Klubbinitiativet september

Elisabeth Holm Simensen, Backe Stor-Oslo, Prideparaden

Bjørn Nilsen, pensjonist, ekstraordinært årsmøte

Ditmir Balliu, murmester Rolf Holm, Tariffkurs oktober

Maria Masvie, Oslo Akershus Rørleggerbedrift, Kvinnegruppa august

Les flere nyheter