Den digitale fagarbeider

Publisert: 
26.5.2023
Foto: 
Håvard Sæbø

Byggebransjen trenger arbeidstagere med digital kompetanse nå! I september starter Fagskolen i Oslo opp igjen med Den Digitale Fagarbeider, et gratistilbud til yrkesfolk som vil lære å bruke digitale verktøy på byggeplassen.

Den digitale fagarbeider for bygg- og anleggsbransjen er et utdanningsprogram for håndverkere i produksjon. Det er et modulbasert studium, som har som mål å gjøre fagarbeidere komfortabel med digitale verktøy på dagens og morgendagens digitale byggeplasser.

Dette er et gratis tilbud til alle yrkesarbeidere som vil øke sin digitale kompetanse, helt fra grunnleggende ferdigheter til digitale arbeidstegninger.

Hver modul har samlinger over fem kvelder og gjennomføre smed fysisk oppmøte på Fagskolen Oslo. I tillegg må det regnes med noen time regenarbeid og jobbing med arbeidskrav.

Det gis kompetansebevis for hver modul, og ved fullført studium (alle seks modulene) deles det ut vitnemål. Vurderingen blir gjort ut fra bestått/ikke bestått.

Samlingene skjer på kveldstid over to uker (mandag tilonsdag uke 1 og mandag og tirsdag uke 2) på kveldstid (16:30 til 20:30). Det er 4-6 uker mellom hver samling. På samlingene blir det undervisning med mye praktiske øvelser.

Planlagt oppstart i september.

(Dokumentet under inneholder en påmeldingslenke)

Les flere nyheter