Bruk aktivitetsfondet

Publisert: 
28.2.2024
Foto: 

Bygningsarbeidernes fagforening har en aktivitets-konto som skal brukes til å fremme lokal aktivitet i klubbene.

Bygningsarbeidernes aktivitetskonto ble opprettet i 2022. Styret ser hvor viktig det er at klubbene er aktive, offensive og sammensveisa. Foreningen har mye penger og det er god økonomi å bruke pengene til målretta organisasjons-offensiver. Derfor vil vi gjerne at enda fler benytter seg av dette tilbudet. Noen av de største klubbene våre har velfylte kasser, men klubber i oppstartfasen har som regel ingen klubbkasse. En av våre viktigste arbeidsoppgaver er å øke tariffgraden og å inngå nye tariffavtaler. Vi tenker at dette fondet kan brukes til å hjelpe nye klubber i gang.

Støtten er ment som en drahjelp for å komme i gang med aktivitet og aktiviteten eller tiltaket det gis støtte til skal ha et faglig innhold eller formål.

Styret har nå utarbeida kriterier for aktivitetsstøtta. Det er selvsagt styret skal behandle søknadene, men det legges opp til at det skal være lett for klubbene å søke støtte. Derfor er det også laget et enkelt søknadsskjema. Det er bare å skrive rett inn i word-dokumentet som ligger i linken under.

 

Les flere nyheter